Nieuws

T-Shirt actie: wordt ook Vriend van het Beusebos

Het bos staat nog steeds!

Veel mensen denken dat het hotel er komt maar los van de gemeenteraad moet het plan nog door de Provinciale Staten beoordeeld worden.

Op 20 juni komt het verzoek tot openstelling van het Beusebos voor de rechter in Haarlem. Achter de schermen zijn we druk bezig. Daarbij kunnen we jouw financiële ondersteuning goed gebruiken, in verband met toekomstige nog te voeren procedures.
Als je 25 euro doneert, ontvang je zo’n mooi T shirt zolang de voorraad strekt.

Er zijn groene shirts voor kinderen en rose en zwarte voor volwassenen.

Doneren gaat kan je doen via onze website www.beusebos.nl, maar je kunt ook gewoon geld overmaken op onze rekening bij de Triodosbank:  NL67TRIO0391032216 t.n.v. Stichting Vrienden van het Beusebos.  Wij zijn een ANBI-geregistreerde instelling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *