Contact

Stichting Vrienden van het Beusebos
Bart Creemer, voorzitter/woordvoerder
Auke Miedema, plaatsvervangend voorzitter
Martien Roelofs, penningmeester

Contact
Je kunt contact opnemen met de stichting Vrienden van het Beusebos via info@beusebos.nl of gebruik het contactformulier onderaan de pagina.
Je vindt ons ook op Facebook, Twitter en Instagram.

Gegevens 
Stichting Vrienden van het Beusebos staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64288455 en is formeel gevestigd op het adres Neckerstraat 181, 1456 BC Wijdewormer. Het RSIN van de stichting is 8556.01.048.
Bankrekening: (Triodos) NL67TRIO0391032216 t.n.v. Stichting Vrienden van het Beusebos.
De Stichting Vrienden van het Beusebos is een ANBI-geregistreerde instelling. Ons beleidsplan en statuten kun je altijd inzien.download

Je kunt ons uiteraard benaderen met je vragen, opmerkingen en (actie)ideeën.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Een gedachte over “Contact

  1. Argument Werkgelegenheid een Wassen Neus !
   Een sterke nadruk op de werkgelegenheid blijkt uit de “Visie” en ook bij de Stadspartij staat men met een kreet om hulp op de stoep hiervoor, dat hebben we op de Commissie vergadering gehoord. En dat terwijl de Gemeente nu nog met Wormerland gaat overleggen om de doelstelling van meer dan 2000 woningen op korte termijn te realiseren. Waar halen we de werkgelegenheid voor die bewoners vandaan ? Zeker niet binnen de eigen gemeentegrenzen. Als je een beetje oplet dan weet elk weldenkend mens dat Purmerend het karakter van een woonstad heeft, zeker met zo’n grote Vinexlocatie. Daarin scoren we niet slecht. Het gevolg is dat je voor werk ergens anders moet zijn, dat was in de jaren 60 zo en dat is niet veel anders geworden. (Daar hebben we onze goede busverbindingen met de hoofdstad aan te danken) .Het is merkwaardig dat de politieke arena grotendeels deze simpele feiten niet paraat heeft maar kijkt naar details en daarbij de grote lijn niet meer in de gaten heeft. Bedrijven met een groot aantal werknemers staan nu eenmaal niet meer in de rij. De voorgespiegelde werkgelegenheid in de kom A7 is minder dan een druppel op de gloeiende plaat die ons nog te wachten staat !

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *