Werkmiddag in het zonnetje

Elke generatie was gisteren aanwezig in het Beusebos. Van 5 tot 50+, iedereen hielp mee het bos vrij van afval te maken en de paden te verstevigen. Ook werden er spandoeken opgehangen en werd er gefilmd voor de documentaire over het Beusebos. Het weer zat mee en in het frisse voorjaarszonnetje werd er hard gewerkt. Ideeën werden uitgewisseld om van dit prachtige stuk natuur een uniek beleef-bos voor alle Purmerenders te maken. Fruitbomen planten, paaseieren zoeken, een informatiebord plaatsen etc. Ook werd er door veel mensen gevraagd wat ze konden doen om de politiek te overtuigen van het belang deze unieke plek te behouden. Aanstaande donderdagavond heeft de gemeenteraad de mogelijkheid het bos als natuurgebied aan te merken. Laat dus de raadsleden zowel via de mail als door er donderdagavond bij te zijn op de publieke tribune. Iedereen ontzettend bedankt voor het helpen en tot donderdagavond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.