Kom naar de Beusebos Belevenis op zondag 21 juni 2015

Altijd al een kijkje willen nemen in Het Beusebos? Op zondag 21 juni 2015 van 13.00 – 17.00 uur ben je van harte welkom tijdens de tweede Beusebos Belevenis en kun je genieten van onder andere een natuurwandeling, sjamanistische workshops en een kinderspeurtocht.  

Om het bos eens rustig te bekijken staat er  een heerlijke boswandeling op het programma. En voor de kleinere bezoekers organiseren we een kinderspeurtocht die de kinderen dwars door het bos voert. En we willen bezoekers graag een bijzondere ervaring bieden, daarom houden we op een rustige plek, diep in het bos, Sjamanistische workshops. Er is ook een Sjamanistische workshop waaraan kinderen vanaf ongeveer 10 jaar mee kunnen doen. Daarnaast staan er nog wat kleine activiteiten op het programma. Een fotograaf zal rondlopen om de bezoekers die dat leuk vinden op de foto zetten tegen de achtergrond van het Beusebos.

Bij de informatiestand van de Vrienden van het Beusebos kunt u de aktie ‘Red het Beusebos’ steunen door de nieuwe ‘I love Beusebos-button’ te kopen voor 2,50. Ook kunnen particulieren voor 25 euro en bedrijven voor 50 euro symbolisch een boom adopteren. En u kunt  er de Red het Beusebos-petitie ondertekenen of even gezellig een praatje maken.

De Beusebos Belevenis is zondag 21 juni van 13.00 uur – 17.00 uur en voor iedereen gratis toegankelijk. De ingang van het Beusebos vindt u op de Oude Provinciale weg naast het viaduct over de A7 en schuin tegenover Neckslag en de Karwei.

LET OP: De Neckerstraat is afgesloten voor verkeer ter hoogte van de Verbindingsweg, dus rijdt liefst via de Weidevenne, of kom op de fiets. Zie kaart hieronder.

1203358-kaartje_verbindingsweg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.