Alle hens aan dek: Beusebos-vergadering op 7 april!

Het is bijna zover: donderdagavond 7 april 2016, de SOB-commissievergadering over het Beusebos! HET moment om je te laten horen en zien! Tevens ook de laatste keer dat jij de Purmerendse commissieleden kunt toespreken over de toekomst van het Beusebos! Wil jij ook het Beusebos redden van de kap, dan is nu het moment om in actie te komen! Poster7April

De gemeente wil op de plek van het Beusbos een hotel van 50 meter of hoger en een congrescentrum laten bouwen en is voornemens daarvoor het hele Beusebos te kappen. In de Visie op ontwikkeling Kom A7 d.d. 24-02-16  van de gemeente Purmerend staan de  plannen waarover het zal gaan in de commissievergadering van 7 april aanstaande. Tevens vind je er een beeldimpressie van de geplande hoogbouw.

Aktie!!
Degenen die zich willen laten horen, kunnen zich aanmelden bij gemeente Purmerend om 5 minuten aan de commissieleden te kunnen vertellen wat zij vinden van de plannen met het Beusebos.
De niet-sprekers onder ons vragen we een mail aan de griffie te sturen via griffie@purmerend.nl en een reactie te plaatsen op ons online reactieformulier “Beusebos moet blijven omdat”.

Voor iedereen geldt: je kunt aanwezig zijn vanaf 19.00 uur in het stadhuis van Purmerend om de vergadering die om 20.00 uur start bij te wonen. Zo kun je jouw betrokkenheid tonen en de commissieleden laten zien dat je wilt dat het Beusebos blijft voortbestaan!

En wat kun je nog meer doen?
Ben je lid van een politieke partij? Schrijf jouw volksvertegenwoordigers aan met de vraag om te stemmen voor behoud van het Beusebos en tegen het bouwplan.
Doe een online donatie om stichting Vrienden van het Beusebos te steunen in de strijd voor het behoud van ons mooie bos. Je kunt eenvoudig online doneren via deze site. Jouw gift wordt zeer gewaardeerd en nuttig besteed!

Meer weten?
Heb je nog vragen, mail ons via info@beusebos.nl of bel met Eric Kooijman (06-33970819).
We hopen veel van jullie te zien en horen op donderdagavond 7 april aanstaande! We gaan samen voor het Beusebos!

2 gedachten over “Alle hens aan dek: Beusebos-vergadering op 7 april!

  1. Waarom moet een mooi stuk natuur weggevaagd worden voor ( zogenaamde ) werkgelegenheid terwijl er elders in en om Purmerend genoeg ruimte is . Dit is een prachtig stuk groen met historie ( kijk het filmpje ) en mooie dorpjes er achter . Waarschijnlijk hebben degene die dit willen het Beusebos nog nooit goed bekeken . Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik het Beusebos van grote hoogte kan bekijken en ik moet zeggen : “geweldig “…afgezien van die enorme lelijke gele zuil . Ik zou zeggen wil u echt zien wat u wil slopen voor een berg stenen …kom maar bij mij langs…het zal u ( met gezond verstand ) van gedachten doen veranderen …vriendelijke groet Tonny .

  2. De sloop van het Beusebos en bebouwing op die plek wordt daarna spoedig gevolgd door bebouwing van het nu nog open weiland gebied tussen de oude Provinciale weg en Neckerstaat, ben ik bang. Zonde, bebouwing nu op die plek terwijl er elders ruimte is die erom vraagt. Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.