Kom jij ons team versterken? – VACATURE –

Vacaturelogo-compleet

 

 

Stichting Vrienden van het Beusebos is een jonge stichting die opkomt voor behoud van een 17 hectare groot stuk natuur aan de rand van Purmerend. De gemeente Purmerend heeft plannen om dit gebied te ontwikkelen en te bebouwen met bedrijven in de toeristische en recreatieve sector. Genoemd worden een groot hotel en congrescentrum maar ook detailhandel en bijvoorbeeld een autoboulevard worden niet uitgesloten.

Naast het strijden voor behoud van het Beusebos heeft Stichting Vrienden van het Beusebos ook als doel het gebied te ontwikkelen tot een beleef- en educatiebos voor jong en oud. Het bestuur van Stichting Vrienden van het Beusebos bestaat uit betrokken buurtbewoners en lokale natuurliefhebbers, allen als vrijwilliger. Zij laat zich adviseren door de ‘denktank’, een groep adviseurs met uiteenlopende expertises.

Daarnaast is er een groep enthousiaste vrijwilligers die helpt met zeer diverse werkzaamheden zoals posters plakken, flyeren, het Beusebos schoonhouden, noodzakelijk onderhoud plegen en meer. De financiering geschiedt middels sponsoring door bedrijven en particuliere donateurs.

De afgelopen maanden is de aandacht voor het Beusebos explosief gegroeid. Dit bracht ook het nodige extra werk voor het bestuur. Het besluit van de gemeenteraad om door te gaan met de plannen zorgt ervoor dat dit de komende maanden alleen maar meer zal worden. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een:

– Secretarieel Coördinator –

Ben jij:
– voor behoud van het Beusebos
– positief en energiek
– ondernemend en zelfstandig
– thuis in digitale middelen zoals e-mail, Facebook, Twitter, Google Drive
– een makkelijke (en foutloze) schrijver
– in staat zo’n 5 – 10 uur per week vrijwilligerswerk uit te voeren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je taken zullen onder andere bestaan uit:
– verwerken van e-mail
– beheren van social-media accounts
– notuleren en bewaken voortgang actiepunten
– opslag en ordening van foto/video/documenten
– andere werkzaamheden in overleg

We bieden jou:
– een unieke ervaring in één van de meest besproken politiek-maatschappelijke thema’s in Purmerend.
– een groep enthousiaste mensen om samen mee te strijden.
– veel vrijheid om je eigen talent verder te ontwikkelen.
– regelmatig leuke evenementen in het Beusebos.
– op termijn en in overleg de bestuursfunctie secretaris.

Stuur je motivatie uiterlijk 16 mei 2016 naar info@beusebos.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.