Informatiemiddag over de strijd voor het Beusebos

31 mei 2017 – Vrijdag 2 juni organiseren de vrienden van het Beusebos een informatiebijeenkomst over de strijd voor behoud van het Beusebos. Iedereen is welkom om vragen te stellen, hulp aan te bieden, ideeën in te brengen of gewoon in contact te komen met andere vrienden van het Beusebos.

De informatiebijeenkomst vindt plaats in Grand Café Heel Europa aan de Genuahaven in Purmerend en begint om 15:00u. Aansluitend zal om 17:00u in het Beusebos nog een verrassing worden gedeeld met belangstellenden…

2 gedachten over “Informatiemiddag over de strijd voor het Beusebos

  1. Om 15:10 in Heel Europa. Geen infobord, niets te zien over een informatie bijeenkomst. Maar weer vertrokken. Zo trek je geen aandacht, maak je het niet populaire.
    Helaas erg jammer, gemiste kans.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.