Megahotel bouwen of Beusebos behouden?

Dat is de komende tijd de fundamentele keuze voor de gemeenteraadsleden. Laat ze weten dat je het Beusebos wilt behouden door ze een mailtje te sturen. Dat kan heel makkelijk in één keer naar: griffie@purmerend.nl

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-EbY0uM-6e4&w=560&h=315]

4 gedachten over “Megahotel bouwen of Beusebos behouden?

  1. GEZOCHT; mensen die begaan zijn met het Beusebos en er passioneel over kunnen vertellen ! WAAR: de Milieudefensie ledendag Amsterdam . DATUM/TIJD: 21 maart van 12:00 – 14:30 ADRES Hoofdkantoor MD Nieuwe Looiersstraat 31 te Amsterdam (Milieudefensie hoofdkantoor) TIJDSDUUR : (samen met anderen uit Purmerend) 10 minuten. EXTRA Lunch en reiskosten worden vergoed, Borrel na afloop ! Hou een vooral opwekkend, maar met het oog op de werkelijkheid, praatje. Vertel waarom het bos behouden moet blijven. Je hoeft geen MD lid te zijn. Meldt je op waterland@milieudefensie.nl of op 06-15018156

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.