Dolf Jansen springt in de bres voor Beusebos!

dolfjansen21 december 2015 – Afgelopen zondag werd in Amsterdam actie gevoerd vanwege de klimaattop in Parijs. De Klimaatparade bracht duizenden mensen op de been die zich hard willen maken voor meer duurzaamheid en bescherming van onze aarde. Ook Stichting Vrienden van het Beusebos was erbij en raakte in gesprek met de presentator van deze demonstratie; cabaretier en presentator Dolf Jansen. We hebben hem de situatie uitgelegd en tot ons groot genoegen brak Dolf een lans voor het behoud van het Beusebos tijdens de demonstratie:

Dat binnen de Purmerendse gemeentepolitiek verdeeldheid heerst op het onderwerp Beusebos bleek wel nadat raadslid Bart van Elden (VVD) en wethouder Hans Krieger (VVD) nogal zuur reageerden op de oproep van Dolf:

Naast Dolf Jansen betuigden eerder al bekende Nederlanders hun steun aan het Beusebos:

Remko Vrijdag, cabaretier en acteur: “Ook ik ben tegen de geplande kap van het Beusebos. Succes met jullie actie!”

Ernst Jansz, muzikant Doe Maar en Michael Schaap, beter bekend als de Hokjesman:

Steef Lust-2015 - 10-10 - TTIP Demonstratie Amsterdam (14) Steef Lust-2015 - 10-10 - TTIP Demonstratie Amsterdam (15)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.