Wat vindt de politiek?

12 april 2016 – Vorige week waren na alle insprekers de politieke partijen aan het woord.
In de eerste termijn gaven ze hun standpunten weer, stelden vragen aan de wethouder en reageerden op elkaar.

Kijk hier alles terug, vanavond de tweede termijn.

Een gedachte over “Wat vindt de politiek?

  1. Eerlijk gezegd verwacht ik niet veel van deze tweede termijn, gezien de ongelooflijk slappe reacties van de eerste termijn. Helaas kan ik er vanavond niet bij zijn, ga wel nog de fracties een uitgebreide brief sturen. Ik begrijp dat de stemming op 21 april is.
    Het is van de zotte dat er gestemd kan worden op een “visie” die nog niet af is (flora en fauna onderzoek loopt nog, Provincie heeft geen toestemming gegeven). Ik ga ervan uit dat tenminste één van deze lopende zaken het Beusebos goed gezind is, en het onzalige plan van de gemeente Purmerend in de vuilnisbak doet verdwijnen. Zonde van al het geld dat hiermee verspild wordt.
    Heb ik het werkelijk goed gelezen dat de gemeente het haalbaarheidsonderzoek van een ondernemer voor 50% financieel ondersteund? Is dat geen ongeoorloofde “staatssteun”? Waarom stelt geen van de fracties hier vragen over?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.