Protestmars Beusebos op donderdag 21 april

13 april 2016 – De gemeente wil ons negeren, maar dat laten we niet gebeuren. Wij gaan protesteren! Doe je mee?13006683_10153576679011167_6013541706233303807_n
Kom allemaal naar de protestmars donderdagavond 21 april aanstaande. We verzamelen om 18.45 uur bij de ingang van het Beusebos en vertrekken om 19.00 uur richting het Stadhuis. Neem zoveel mogelijk mensen mee en schroom niet om je uit te leven met borden, vlaggen, trommels, pannen, spandoeken en vuvuzela’s. Wij zorgen voor stevige muzikale ondersteuning!
Vanaf 20.00 uur zijn we aanwezig bij de raadsvergadering, waarin wordt besloten of de megalomane fantasie goedkeuring krijgt. 

We hopen van harte dat jij en je familie, vrienden, collega’s of buren aanwezig zijn op donderdagavond 21 april vanaf 18.45 bij de ingang van het Beusebos. (Denk eraan dat de Neckerstraat is afgesloten voor autoverkeer en fietsers via de Kanaaldijk moeten fietsen).

We willen de gemeenteraad laten zien dat er in Purmerend en buurgemeenten een hele grote groep burgers is die op een nette, verstandige manier opkomt voor hun idealen. En deze burgers willen gehoord worden! Maar liefst 23 insprekers (meer insprekers die unaniem tegen een plan spraken, zag de commissie nooit tevoren) spraken in de raadzaal op 7 april j.l. met hart en hoofd. Met inhoudelijke kritiek op de visie en zeer veel onderbouwde redenen tegen het geplande ‘hotel-congrescentrum-indoor pretpark en wat de ondernemer maar wil-plan’ in het Beusebos zorgden zij voor een duidelijk NEE tegen de visie van de gemeente Purmerend. We hebben geschiedenis geschreven met onze 24 top-insprekers tegen de kap van het Beusebos! Loop ook mee in deze protestmars voor behoud van het Beusebos!

We laten ons nu ook buiten de raadzaal horen! Kom naar de protestmars voor behoud van het Beusebos op donderdagavond 21 april aanstaande!

Landjepik bij buurgemeenten Wormerland en Waterland
De coalitie lijkt alle reacties vanuit de samenleving voor de bouwplannen in het Beusebos naast zich neer te leggen. Ondertussen is ook bekend geworden dat de gemeente Purmerend niet alleen het Beusebos wil volbouwen maar ook landjepik wil proberen te doen bij buurgemeenten Wormerland (het gebied tussen Beusebos en Karwei/tenniscentrum Neckslag) en Waterland voor de bouw van nieuwe woonwijken in het groengebied over de stadsgrenzen van Purmerend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.