Gemeente en Van der Valk presenteren plan

Het was een schamele vertoning vanmorgen. Op zeer korte termijn had de gemeente een persbijeenkomst georganiseerd waardoor wethouder Rotgans en de directeur van Van der Valk slechts een paar journalisten inzage in het plan gaven. Wij als vrienden van het Beusebos waren niet welkom, sterker nog: mochten we toch naar binnen gaan dan zouden wij in opdracht van de wethouder zelfs met geweld tegen gehouden worden!

Na afloop van de presentatie hebben de journalisten ons het plan laten zien. Blijkbaar was dat het moment waarop de directeur van Van der Valk het nodig vond de vrienden van het Beusebos ook in te lichten.

Wij bestuderen op dit moment met onze jurist het document en bereiden ons voor op deze nieuwe fase van onze strijd voor behoud van het Beusebos.

Noteer alvast 7 december 2017 in uw agenda, dan wordt het plan in de commissie SOB besproken en kan iedereen inspreken. Wij rekenen op een massale opkomst zowel wat insprekers betreft als op de publieke tribune.

Een gedachte over “Gemeente en Van der Valk presenteren plan

  1. Geweldig hoe Purmerend zijn groene longen verkwanselt. Weg fijnstoffilters, weg CO2 omzetters. Werkgelegenheid? en dat terwijl het vd V hotel in de Beemster dan dicht gaat. Goed voor de middenstand, nog een eethuis er bij.
    Dag bloemen, dag vogels, dag BOMEN. slaap lekker…………

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.