Stem 21 maart voor behoud van het Beusebos

20 maart 2018 – Morgen is het zover; de gemeenteraadsverkiezingen. We kunnen nu onze stem opnieuw laten horen! Wij bepalen samen welke partijen de komende vier jaar beslissen over ons Beusebos. Daarom roepen we jullie op om allemaal te gaan stemmen op een partij die geen hotel wil in het Beusebos.

Afgelopen week heeft in elk Purmerends huis aan huisblad de paginagrote advertentie gestaan met daarin ons stemadvies voor jullie. Wil jij dat het Beusebos niet wordt gekapt voor een 70+ meter hoge hoteltoren van Van der Valk? Ga dan morgen stemmen en doe dat op een van de partijen die hieronder staat vermeld.

De partijen voor behoud van het Beusebos:

 • Groen Links
 • Leefbaar Purmerend
 • D66
 • LVD
 • TOP
 • Groep HOP
 • SP

Deze partijen vertegenwoordigen verschillende politieke richtingen met 1 grote overeenkomst: ze zijn allemaal voor behoud van het Beusebos! We wensen je veel wijsheid morgen.

TIP: Nog eens rustig nakijken welke dieren in het Beusebos leven? Download de PDF F&F Plattegrond (1).

2 gedachten over “Stem 21 maart voor behoud van het Beusebos

  1. Beste Toon,
   We zijn er als Vrienden van het Beusebos-groep niet voor om alle onderwerpen per partij in kaart te brengen. We zijn Vrienden van het Beusebos- ongeacht onze politieke kleur en ideeën – en daarmee in ieder geval allemaal voor behoud van het Beusebos. We benadrukken wat ons bindt en niet wat ons mogelijk gaat scheiden! Want of we allemaal hetzelfde denken over hoogbouw in het centrum, hondenbelasting,asielopvang of gratis openbaar vervoer voor ouderen (om maar wat thema’s te noemen), is nog maar zeer de vraag.
   Deze site is gestart voor Behoud van het Beusebos en niet voor al die andere, ook belangrijke, onderwerpen in deze gemeente. Daar zijn gelukkig andere kanalen voor zoals Facebookgroepen en pagina’s, inspraakavonden bij de gemeenteraad voor burgers, enzovoorts.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.