Paaseieren zoeken in het Beusebos

28 maart 2018 – Doe mee en kom op eerste Paasdag, zondag 1 april, met je (klein)kind(eren) paaseieren zoeken in het Beusebos. De vrijwilligers van Vrienden van het Beusebos organiseren een gratis eierenzoektocht die om 10.30 uur begint. Het is erg leuk als je kind geschminkt of verkleed meeloopt in de zoektocht, maar dit hoeft natuurlijk niet. Na afloop van de zoektocht gaan we met degenen die even willen opwarmen gezellig koffie, thee of iets fris drinken bij restaurant KRITI aan de Neckerstraat 3. Iedereen is daar van harte welkom.

Aanmelden
Is jouw kind ook zo gek op paaseieren zoeken? Meld je kind(eren) dan meteen aan. Aanmelden* kan tot uiterlijk donderdag 29 maart via PasenBeusebos@hotmail.com. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees snel!
*Graag aanmelden onder vermelding van je naam en het aantal kinderen waarmee je komt. Natuurlijk is het extra leuk als jouw kind zondag mooi geschminkt of verkleed naar het Beusebos komt! 

Locatie en tijd
Het Beusebos ligt tegenover de plaatwalserij aan de Neckerstraat 2a te Wijdewormer en naast de A7. De ingang is naast de grote reclamemast waar we verzamelen. Het paaseieren zoeken begint om 10.30 uur.

Parkeren
Kom liefst zoveel mogelijk op de fiets. De auto parkeren kan onder andere op de Verbindingsweg 1 te Purmerend.

Let op
Warme, oude kleding en stevige laarzen zijn een pré; de paden kunnen nat en modderig zijn. Voor mensen die slecht ter been zijn of van een rolstoel gebruikmaken zijn de paden helaas niet geschikt. Wel kun je na afloop gezellig een kop koffie met ons meedrinken in KRITI aan de Neckerstraat 3.

Nieuws uit het Beusebos
Wil je goed op de hoogte blijven van nieuws uit het Beusebos? Meld je dan op onze website aan voor de nieuwsbrief en volg onze Facebookpagina Red het Beusebos.

Een gedachte over “Paaseieren zoeken in het Beusebos

  1. Als oma van bijna 76 jaar is dit zo natuurlijk en gezellig er aan mee te doen. Maar… als een natuurlijk buitenmens opgegroeid op een boerderij is het klimaat NIET goed die dag zie ik zelf als een wijze uil met een goed vooruitzicht ( via dankzij KNMI op mijn computer ) dat beter is gewoon thuis te blijven. Anders krijg ik weer een blaas ontsteking…
    Geniet samen daar op dat prachtig Natuur gebied dat wij samen zo diep gegrond met onze eigen Levensboom reikend naar Zon en Maan vast en zeker behouden in groei en bloei en zeker qua iedere ha grond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.