Stormschade keurig opgeruimd

opgeruimde bomen3
foto: Rob Klaucke

30 augustus 2015 – De storm onlangs heeft ook in het Beusebos flink huisgehouden. Na de storm lagen er omgevallen bomen kris kras over de paden en zelfs in het meer, en waren stukken bos praktisch onbegaanbaar voor de niet atletische wandelaar.

Bij een wandelingetje door het Beusebos dit weekend, bleek dat de omgewaaide bomen keurig van de paden zijn gehaald, in kleinere stukken zijn gezaagd en dat de paden weer toegankelijk zijn gemaakt. Ook is er een grote, omgevallen boom uit het meer gehaald.

De gemeente Purmerend heeft de ergste stormschade keurig opgeruimd en daar zijn we erg blij mee! De verantwoordelijke ambtenaren van de gemeente Purmerend: bedankt namens de Vrienden van het Beusebos!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.