Beusebos Vrienden op Hazepolder rommelmarkt

2 september 2015 – Zondag 30 augustus stond een aantal Vrienden van het Beusebos met een khazepolder rommelmarkt 30 08 2015raam vol spulletjes op de Hazepolder rommelmarkt. De opbrengst van deze spullen komt geheel ten goede aan de acties voor behoud van het Beusebos.

Een van de vrienden vertelt: “Wat een positieve reacties op onze actie voor het behoud van het Beusebos! Van jonge mensen, ouders met kinderen, ouderen, nou ja… van eigenlijk zo’n beetje iedereen die we aanspraken of bij de kraam ontmoetten.”

En weer heeft de actiegroep honderden handtekeningen voor de petitie verzameld, veel spontane donaties gekregen en flink wat  ‘I love Beusebos’-buttons verkocht.

“Reacties als vandaag sterken ons nog meer in onze vastberadenheid om het Beusebos te redden.”

Alle vrijwilligers (ook die van de Hazepolder rommelmarkt!) bedankt, alle vrienden die langskwamen bedankt en alle nieuwe vrienden bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.