NIEUW: Fotoboekje “Beusebos, de parel van Purmerend”

1 februari 2016 – Met trots presenteren we het fotoboekje “Beusebos, de parel van Purmerend”! Een 40 pagina’s tellend fotoboekje met de 54 mooiste, verrassendste, puurste en leukste foto’s van het Beusebos! Het boekje geeft een mooi beeld van een prachtig natuurgebied van 17 hectare dat dreigt te verdwijnen door de onzalige plannen van de gemeente Purmerend. Help ons het Beusebos te behouden en doneer geld! Bij een donatie van 40 euro krijg jij van ons dit mooie fotoboekje als bedankje!
IMG_5718
Stichting Vrienden van het Beusebos is zich aan het voorbereiden op een juridische strijd tegen de gemeente Purmerend. Daarbij zoeken we hulp in de vorm van donateurs. We hebben het geld hard nodig om onze strijd voort te kunnen zetten.

Nu de stichting is opgericht, de media veelvuldig over het Beusebos en de stichting bericht en de meeste Purmerenders weten wat en waar het Beusebos is, is het tijd voor de volgende fase. Nu binnenkort het haalbaarheidsonderzoek van de gemeente Purmerend wordt gepresenteerd aan de commissieleden en de gemeenteraad, is het nemen van juridische stappen tegen de gemeente waarschijnlijk onvermijdelijk. Stichting Vrienden van het Beusebos gaat ervoor!

Vind jij het behoud van het Beusebos ook belangrijk? Vind jij het ook bizar dat de Baanstee Noord nog steeds niet volledig geëxploiteerd is en dat het college desondanks het Beusebos wil opofferen aan ‘economische groei’? Wil jij het Beusebos – het enige natuurgebied aan de westzijde van de stad – met haar prachtige flora en fauna behouden voor het nageslacht? Wil jij ook dat we een juridische strijd aangaan om het bos te redden?

Doneer dan nu! 

We hebben cadeautjes voor alle donaties vanaf 10 euro! En weet, dat van elke euro die jij geeft, niets aan de strijkstok blijft hangen! Wij besteden elke cent aan de strijd voor het behoud van het Beusebos!
Doneer vandaag nog, zodat wij door kunnen gaan; samen staan we sterker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.