Laat je stem horen: Handen af van het Beusebos!

9 februari 2016 – Op donderdagavond 7 april 2016 (onderwerp Beusebos is verplaatst van commissievergadering van 10 maart naar 7 april, (red.) kun jij inspreken bij de gemeente Purmerend! Die avond worden namelijk de resultaten van het haalbaarheidsonderzoek voor de ontwikkeling van het Beusebos besproken in de commissie SOB.

De gemeente Purmerend wil het bos kappen om er bedrijven te laten vestigen. Vind jij ook dat de gemeente van het Beusebos moet afblijven? Laat dan ook jouw stem horen!

Kappen met kappen!10maart

  • Vind jij ook dat de Baanstee Noord de plek is om bedrijven te vestigen?
  • Vind jij ook dat er aan de westkant van Purmerend groene recreatie moet zijn?
  • Vind jij ook dat natuur (dieren, bomen, planten) en gezonde lucht belangrijker zijn dan de belangen van grote bedrijven? En dat we voorzichtig moeten zijn met de natuur die we nog hebben in Purmerend?
  • Kortom, vind jij ook dat het Beusebos moet blijven?

Meld je dan nu aan als spreker!
Stuur een mail naar info@beusebos.nl. Wij helpen je graag je inspraak voor te bereiden en te zorgen dat jouw stem wordt gehoord. Vergeet je niet aan te melden bij de gemeente Purmerend. Dat moet je zelf doen!

Bedenk dat dit jouw enige en laatste kans is om invloed uit te oefenen op de Purmerendse politiek over het Beusebos. Nadat de politiek een definitieve keuze maakt, rest ons alleen nog de juridische strijd.

Kom op voor het Beusebos voor het te laat is! Meld je aan en laat je stem horen!

 

3 gedachten over “Laat je stem horen: Handen af van het Beusebos!

  1. B&W Purmerend wil, via de gemeenteraad, de ‘grens bebouwde kom Boswet’ aan laten passen. Ik zie daar maar één reden voor: de Kom A7 buiten de Boswet houden. Waarmee, zij het indirect, toegegeven wordt dat het Beusebos nog altijd onder de Boswet valt en nog steeds beheersgebied is waar niet gebouwd mag worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.