2de Beusebos hondenwandeling zondag 6 maart

15 februari 2016 – Na de grote belangstelling en het enthousiasme voor de eerste Beusebos hondenwandeling staat de tweede nu op stapel. Iedereen is uitgenodigd om mee te wandelen!

HondinBeusebos_RobKlauckeZondag 6 maart 2016 kunnen alle honden met hun baasjes, en natuurlijk ook alle niet-hondenbezitters die van een frisse neus en gezelligheid houden, zich naar het Beusebos begeven voor een stevige wandeling. Ook deze keer komt het initiatief voor de gezamenlijke wandeling van Groenlinks Purmerend en Beemster.

De wandeling start om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Trek stevige laarzen aan en geniet van het prachtige Beusebos dat langzaam aan het ontwaken is na een winterslaap. Aanmelden hoeft niet perse, maar kan via Facebook op het evenement Beuseboswandeling! Je vindt de ingang van het Beusebos bij de grote reclamezuil voorbij het viaduct over de A7.

Een gedachte over “2de Beusebos hondenwandeling zondag 6 maart

  1. Een hondenwandeling, vooral met loslopende honden zoals op de foto, is natuurlijk funest voor de wildpopulatie in het Beusebos. Mijn suggestie: laat hondenbezitters gebruik maken van de hondenlosloopgebieden in het Purmerbos en laat het Beusebos zoveel als mogelijk ongemoeid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.