Vergadering over Beusebos verplaatst naar 7 april 2016!

De gemeente heeft besloten om de vergadering waarin de toekomst van het Beusebos aan de orde komt, te verplaatsen van 10 maart naar donderdagavond 7 april 2016. Er is, zo begrepen we, binnen de gemeente meer tijd nodig voor de bestudering van het dossier Beusebos en de resultaten van het haalbaarheidsonderzoek. 10Maart-7April
Daarnaast is bekend geworden dat door het college is besloten dat het dossier ‘met onmiddellijke ingang wordt aangestuurd door de portefeuillehouders economie en ruimtelijke ordening in gezamenlijkheid’. Er wordt, met andere woorden, een extra wethouder op dit dossier gezet naast wethouder Voorbij.

Zet u de nieuwe datum in uw agenda: donderdagavond 7 april 2016!
Wij gebruiken als stichting de extra tijd tot de 7de april om de vergadering en inspraakmogelijkheid opnieuw veelvuldig onder de aandacht te brengen van het publiek. En om het Beusebos bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken. De aanstaande Beusebos hondenwandeling op zondag 6 maart aanstaande is zo’n evenement om iedereen, met of zonder hond (!) te laten kennismaken en genieten van het prachtige bos. En ga ook eens een kijkje nemen bij de prachtige Cromme Wijzent, de historische veenrivier uit 1560 die Stichting Vrienden van het Beusebos heeft ontdekt!

Meer informatie en op de hoogte blijven? openbare notulen gemeente 25 februari 2016
Om goed en snel op de hoogte te zijn van alle nieuws – ook als er plots een vergadertijd of datum door de gemeente wordt gewijzigd 😉 – kunt u zich aanmelden op Facebook bij Vrienden van het Beusebos en Red het Beusebos. Op deze site kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief.
Voor meer informatie over 7 april, inspreken of met opmerkingen of vragen kunt u ons mailen via info@beusebos.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.