Jouw mening over het Beusebos telt mee!

1 maart 2016 – Wil jij de gemeente ook laten weten dat ze van het Beusebos af moet blijven? Of waarom je de vestiging van een hotel of congrescentrum op de plek van het Beusebos belachelijk vindt? Dat kan. We hebben nu een eenvoudig in te vullen online formulier, waarop jij kunt vertellen aan de gemeente waarom het Beusebos moet blijven. Schermafbeelding 2016-03-01 om 12.38.05

Wij zorgen ervoor dat alle reacties worden verzameld en een week voor de vergadering over de toekomst van het Beusebos op 7 april 2016, worden aangeboden aan Wethouder Voorbij en de griffie van de gemeente Purmerend.

De informatie zal openbaar worden omdat de griffie deze informatie zal moeten toevoegen aan de lijst ingekomen stukken. Deze lijst is te vinden op http://raad.purmerend.nl/recentelijk-ingekomen-stukken.

Naar formulier Beusebos moet blijven! (3 minuutjes werk)

Je bent natuurlijk ook meer dan welkom op 7 april aanstaande in de raadszaal! Als Vriend van het Beusebos en/of als inspreker!

4 gedachten over “Jouw mening over het Beusebos telt mee!

  1. Ik ben tegen elke kap van Bomen , Ook het Beusebos dat gekapt moet worden voor een bedrijven terrein . Het zal geen werkgelegenheid brengen , Gebruik daar maar de Baanstee Noord voor wat al jaren braak ligt .

  2. Dat het niet zo kan zijn dat het Beusebos gekapt moet worden omdat de gemeente Purmerend de miskoop v/d Baanstee Noord probeert goed te maken met deze lokatie. Het Beusebos is het groene hart van Weidevenne en dient als fijnstof filter en geluidsscherm. Tevens heeft Weidevenne hierdoor een groene horizon, die wel ontsierd wordt door de lelijke reclamemast.

  3. Nogmaals, het Beusebos moet blijven! Ik laat hier dagelijks mijn hond uit met vele anderen. Wat een schande zou het zijn als dit mooie stukje natuur zou moeten wijken voor zo’n vreselijk hotel of een autoboulevard! Het enige stukje bos in deze omgeving moet worden behouden voor de broodnodige kwaliteit van wonen en leven en ….zelfs uitgebreid met een tunneltje onder de laan der continenten naar Beusebos-zuid.

  4. Leefbaarheid is een belangrijk programmapunt van de overheid. Stukken mooie natuur weghalen gaat daar lijnrecht tegenin. Mat alle leegstand waar we in Nederland mee zitten is het niet uit te leggen dat er natuur moet wijken voor weer een gebouw. Laten we de natuur respecteren. Ook dieren en planten hebben recht om te zijn. Ongeacht of er mensen van genieten of niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.