Door ANBI-status nu nog makkelijker doneren!

27 februari 2016 – Goed nieuws! Stichting Vrienden van het Beusebos heeft van de belastingdienst de ANBI-status ontvangen. Dat betekent dat donaties aan onze stichting aftrekbaar kunnen zijn als gift! Hier heeft de belastingdienst een drempelbedrag voor. Voor meer informatie daarover kun je even kijken op de site van de belastingdienst onder Voorwaarden.Rob Klaucke-21545425248_17bfb702a7_o

Extra aftrek inkomstenbelasting
Op de site van de belastingdienst staat duidelijk uitgelegd welke giften aftrekbaar zijn en hoe dit te berekenen. Het drempelbedrag ligt laag, dus je krijgt al snel belastingteruggave bij giften. Benodigde informatie bij het invullen van uw aangifte:  Stichting Vrienden van het Beusebos, Purmerend, RSIN is 855601048.

Laat je groene hart spreken!
We roepen we alle particulieren en ondernemers op nog eens goed na te denken over waar ze voor willen staan als mens en ondernemer/bedrijf. Steun ons in onze strijd voor het behoud van het prachtige Beusebos! We hebben je steun hard nodig om de strijd voor het behoud van het Beusebos voort te zetten!
Laat je groene hart spreken! Doneer eenvoudig online via deze site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.