Herfstgroeten uit het Beusebos

1 november 2016 – Het Beusebos heeft in deze tijd prachtige herfstkleuren en overal zijn paddestoelen te bewonderen. Steef Lust maakte afgelopen weekend filmopnamen en heeft een mooie herfstimpressie op film gemaakt. Doe een virtuele wandeling door het Beusebos vanuit je luie stoel en beleef het Beusebos in volle herfstpracht. Beter nog: ga na het zien van deze film zelf het bos ervaren en maak een wandeling door het oudste, echte bos van Purmerend! Gratis en voor niks! Door het bos te beleven, ruiken en voelen weet je weer waarom dit unieke stuk natuur moet blijven voortbestaan! Stichting Vrienden van het Beusebos blijft zich hardmaken voor het behoud. Help ons mee dit bos te bewaren voor de generaties na ons!

3 gedachten over “Herfstgroeten uit het Beusebos

  1. Sprookjesachtig mooi, en prachtig gefilmd!
    En de ondersteunende muziek geeft het een extra dimensie.
    Zoveel diversiteit aan paddestoelen uniek toch!

    Veel succes en op mijn steun kunnen jullie rekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.