Vrienden van het Beusebos genomineerd voor Waterlander van het jaar

5 januari 2017 – In het Noord-Hollands Dagblad van vandaag is bekendgemaakt dat stichting Vrienden van het Beusebos is genomineerd voor de prestigieuze titel ‘Waterlander van het jaar’! En wat zijn we hier trots op en blij mee! Het levert ons Beusebos weer de broodnodige publiciteit op en het is bovendien een mooie waardering voor alle bestuursleden en vrijwilligers die de afgelopen jaren hebben gestreden voor het behoud van het Beusebos. En de strijd die we blijven voeren!

Namens de Stichting werd Eric Kooijman, voorzitter en woordvoerder van de Stichting geïnterviewd. Een prachtig artikel met mooie foto’s over twee pagina’s is te bewonderen in het Noordhollands Dagblad editie Waterland van 5 januari. Eric is trots op ‘zijn’ cluppie actievoerders: “In het artikel sta ik in het zonnetje, maar de hele stichting is genomineerd! De afgelopen jaren heb ik ervaren hoe belangrijk het is om een echt team te vormen. De mensen waarmee we dit doen vullen elkaar fantastisch aan met zeer uiteenlopende talenten, en de eer van deze nominatie is voor al deze mooie mensen!”

“We roepen natuurlijk al onze Vrienden op om te gaan stemmen omdat het Beusebos alle aandacht verdient! Wij blijven strijden voor het behoud van dit prachtige stuk natuur, en hopelijk alle andere natuurvrienden in en rond Purmerend ook. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we  nog lang kunnen genieten van dit unieke stuk natuur.”

Vanaf aanstaande zaterdag 7 januari 2017 kan er worden gestemd op De Waterlander van het jaar via een link die het Noordhollands Dagblad nog zal bekendmaken. Deze zullen wij uiteraard ook zo snel mogelijk aan jullie doorgeven.

UPDATE
Hier kun je stemmen op ons! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.