Inspraak over Beusebos bij Provinciale Staten

8 juni 2017 – Voorzitter van Stichting Vrienden van het Beusebos, Eric Kooijman, zal op maandag 19 juni omstreeks 18:15 uur gebruik maken van het inspreekrecht bij de Commissie Ruimte, Wonen, Werken van de Provinciale Staten in Haarlem. Het onderwerp Beusebos staat niet op de agenda maar zeer waarschijnlijk is er op de achtergrond al overleg tussen de gemeente Purmerend en de Provincie over de plannen in de Kom A7. Daarom is het belangrijk om de statenleden ook onze kant van het verhaal te laten horen. Eric zal de statenleden vooral vertellen wat het Beusebos bijzonder maakt en dat er prima alternatieve locaties zijn voor het Van der Valkhotel.

Om ons verhaal zoveel mogelijk kracht bij te zetten nodigen we alle vrienden van het Beusebos uit om bij dit inspreekmoment te zijn. Het is ergens tussen 18:00u en 19:00u in Haarlem. De commissie mag vragen stellen, maar het onderwerp staat niet op de agenda dus er zal niet uitgebreid over gesproken worden.

Zien we je 19 juni in Haarlem?
Commissie Ruimte, Wonen & Werken
Start 18:15u
Adres: Dreef 3 te Haarlem

Een gedachte over “Inspraak over Beusebos bij Provinciale Staten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.