Inspraak over Beusebos bij Provincie Noord-Holland – video

20 juni 2017 – De gemeente Purmerend lijkt voor geen rede vatbaar: het Beusebos moet en zal wijken voor een hotelgigant die overal in de provincie zijn hotels laat verrijzen. Daarom is het nu tijd om Provincie Noord-Holland onze kant van het verhaal te laten horen. Gisteravond, 19 juni 2017, heeft de voorzitter van Stichting Vrienden van het Beusebos, Eric Kooijman, dan ook gebruik gemaakt van het inspreekrecht bij de Commissie Ruimte, Wonen, Werken van de Provinciale Staten in Haarlem.

Het onderwerp Beusebos stond niet op de agenda van deze commissie, maar zeer waarschijnlijk is er op de achtergrond al overleg tussen de gemeente Purmerend en de Provincie over de plannen in de Kom A7. Daarom is het belangrijk om de statenleden te informeren. De inspraak van Eric was live te volgen. Voor degenen die het gemist hebben, staat hieronder een filmpje met de hele inspraak en de vragen van de statenleden aan Stichting Vrienden van het Beusebos. (Of klik op de link hierboven naar het Worddoc. met de inspraaktekst).

Wil je ons steunen? Dat blijft nodig; zeker nu de juridische strijd wordt voorbereid! Doneren kan al vanaf 5 euro en helpt ons de kosten voor juridische ondersteuning en andere onkosten te dragen. Alvast bedankt!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.